BASIN ODASI

Çocukları Hayata Hazırlayan Proje

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) İzmir Şubesi ve Argüden Yönetişim Akademisi işbirliği ile yürütülen, çocuklara kaliteli insan olmayı anlatmayı amaçlayan Minikal Projesi, İTÜ Geliştirme Vakfı İzmir Okulları’nda (İTÜ GVO) uygulanmaya başladı.
Okul Genel Müdürü Esra Sandalcı Adam, “Kalite, insan yaşamındaki iyi olan her şeyi kapsar. Biz de bu anlayışla birlikte 4. Sınıf öğrencilerimizi kalite yolculuğuna çıkarmak için bu anlamlı işbirliğine imza attık.” dedi.
KalDer İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Senem Kılıç ise, öncelikli hedeflerinin mükemmellik kültürünü bir yaşam biçimine dönüştürmek olduğunu belirtti, “MiniKal projesi; demokrasi, insan hakları, dayanışma, güvenli teknoloji kullanımı, ekoloji ve cinsiyet eşitliği gibi başlıkları barındırıyor.” şeklinde konuştu.
Argüden Yönetişim Akademisi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Pınar Ilgaz da, çocukların sorumlu ve güçlü bireyler olarak hayata hazırlanmaları için çalıştıklarını kaydetti.

15 Ekim 2018

Diger Haberler